intera-logotyp  
Sommartider vecka 30-31: Verkstaden stängd, kundmottagningen öppen 7-14

Smärgelvägen 3
142 50 Skogås
Stockholm
Telefon: 08 - 18 81 81
 

Måndag
Tisdag - Fredag
Lunchstängt
7 - 19
7 - 17
11 - 11.45
Dag före helgdag stänger vi 13.00
 
bg Fälgverkstanhjullåsnya-fälgar-däckdäckverkstadKontakta Oss bg
           
 

Interas däckverkstad!

Proffsig däckverkstad med moderna maskiner och erfaren personal. Vi monterar upp till 26 tums fälgar & däck. Dessutom är våra lyftar riktigt låga för montering på sänkta bilar.

Välkommen!


falgbild
   
 
 

Däckverkstaden

Nytt på fälgfronten.

Däckhotellet tar hand om dina hjul

När du tröttnat på att släpa upp dina hjul från källaren och stå på parkeringen och byta hjul så tar vi gärna hand om era hjul i tryggt förvar tills det är dags att byta. Självklart kan vi tvätta, balansera och kontrollera era hjul så de står färdiga tills det är dags att byta för säsongen. Är fälgarna skadade så reparerar vi dom hos oss. Det enda ni behöver göra är att boka en tid för hjulbyte, så ni slipper köa, och komma när det är dags.

Vi tar väl hand om era hjul!

Vi monterar upp till 26" hjul

Vår erfarna personal på däckverkstaden har god vana att montera nylackerade fälgar med lågprofildäck. Om olyckan ändå sker att en fälg blir skadad så åtgärdar vi det snabbt på vår fälgverkstad.

Våra lyftar klarar riktigt låga bilar

Då det blir fler bilar med låg markfrigång t ex Porsche, Ferrari och ombyggda bilar, så har vi skaffat lyftar som klarar de bilarna också. Vi använder klistervikter för att inte skada era fälgar.

Bokning däckverkstad

Här kan ni boka tid för däckskiftning, hjulskiftning och demontering av hjullås och trasiga hjulbultar. Om ni har lösa däck som ska monteras på fälgar eller demontering av hjullås så behöver ni boka två tider för att vi ska hinna med. I svårare fall med hjulbultar så kan vi behöva behålla bilen över dagen. Boka här!

 

Demontering hjullås

Vi hjälper er med hjullås och bultar/muttrar som inte kan lossas på vanligt sätt. Ring innan ni kommer, eller boka två tider efter varandra på våran däcksbokning. När det är säsong för däcksskifte så kan det vara bra om ni ringer först. Normalpris är 4-500.-/bult-mutter ink moms.

 

Vinterdäckslagen

Krav på vinterdäck mellan
1 december - 31 mars. Minsta tillåtna mönsterdjup under denna period är 3 mm. Det är tillåtet att använda dubbdäck mellan 1 oktober - 15 april. Det får inte finnas både dubbade och odubbade däck samtidigt på fordornet. Dessa regler gäller personbilar, släp och lätta lastbilar.
läs mer...

 

Hjulförvaring

hjulförvaring


 
Hem l Fälgverkstan l Hjullås, spacerplattor, centrerringar l Nya fälgar & däck l Däckverkstad l Boka tid l Boka fälgbud l Kontakta oss
© Intera fälgar & däck i Stockholm